TERRA DINAMIC
Terra Dinamic
Terra Dinamic
Terra Dinamic

TERMENI SI CONDITII

Acest website este administrat si intretinut de SC Terra Dinamic SRL cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 61, Bucuresti.

DREPTURI DE AUTOR: Intregul continut al site-ului epurareapa.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC Terra Dinamic SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul epurareapa.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC Terra Dinamic SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

MARCA INREGISTRATA: epurareapa.com este marca inregistrata in Romania.


DECLINAREA RESPONSABILITATII:

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC Terra Dinamic SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci, specificatiile tehnice sunt informative, ele pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, de asemenea precizam ca fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)


CONDITII LEGALE

Site-ul SC Terra Dinamic SRL functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza , aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

copyright © Terra Dinamic