TERRA DINAMIC
Terra Dinamic
Terra Dinamic
Terra Dinamic

         Dezvoltarea zonelor urbane si aparitia accelerata a mega-oraselor duc la  problema deosebit de importanta a apelor uzate menajere. Necolectate si tratarea lor, pune in pericol sanatatea publica si degradeaza mediul inconjurator.

       Apa uzata poate fi reciclata in scopuri diverse ca resursa alternativa, atunci cand este tratata in mod corespunzator. In acest scop, Terra Dinamic vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii.

Solutii adecvate

           Terra Dinamic pune la dispozitie clientilor sai sisteme capabile de  tratare a efluentilor din ce in ce mai complexe, in conformitate cu standardele tot mai inalte.

           Noi folosim natura drept model cu baza in  componentele noastre inovatoare de sistem, reusind astfel sa castigam reputatie internationala ca un specialist in tehnologia de procesare a apelor uzate.

          Proiectam, construim si operam retelele si sisteme de epurare a apelor uzate pentru orase mari, iar  pentru zonele rurale, in care teritoriul de servicii este prea mic,  oferim instalatii de ape uzate mici, ca o alternativa la instalatiile mari.

 Abordare completa

            In vederea  gestionarii apelor uzate menajere colectate si tratarea eficienta a acesteia, noi am conceput o  abordare completa, pentru a ajuta autoritatile publice, in functie de dimensiuni, provocari tehnice si de reglementare.

           Succesul proiectelor noastre este asigurat prin masurile clar definite pe baza evaluarii nevoilor, strategie locala, garantia calitatii si prin masurile de performanta pentru servicii si comunicarea catre rezidenti cu privire la impactul serviciului.

copyright © Terra Dinamic