TERRA DINAMIC
Terra Dinamic
Terra Dinamic
Terra Dinamic

           Ca rezultat al cresterii populatiei si industrializarii, problema poluarii mediului acvatic, devine critica si asa numitul fenomen de “autocuratare” al suprafetei apei nu mai este suficient in raport cu cantitatea de poluare evacuata in apele de suprafata. 

Apa - ingredient esential

               Indiferent de sectorul industrial , apa este un utilitar vitala , furnizarea de apa de proces, apei din cazan , apa de racire, apa de spalare,  poate fi reciclata  din procesul de productie si de apa potabila. Astfel se poate diminua pana la 15 % din cheltuielile de capital. Prin urmare, gestionarea acesteia are un impact direct asupra performantei economice a companiei si cresterea economica. 

Soluii adaptate la nevoile clientului 

                Noi oferim clientilor nostri, solutii pentru  optimizarea proceselelor, pentru a produce energie cu costuri mai reduse.                        

             Se poate gestiona toata apa sau doar o parte din ciclul apei, in toate sectoarele industriale, beneficiind de solutiile si serviciile noastre:

  •  Solutii tehnologice pentru a proiecta , construi si opera retele si statii de tratare a apei industriale, personalizate
  •  O gama larga de servicii dedicate, tuturor  tipurilor de nevoi ce implica diferite niveluri de integrare.
  • Cunostintele si abilitatile de furnizorii si producatori locali de servicii, sustinute de o retea internationala de cercetatori si experti.

           Terra Dinamic ofera solutii care combina productivitatea, eficienta energetica si impact redus asupra mediului pentru a aborda problema industriale specifice.  

 

 

copyright © Terra Dinamic